Reviews from FEBO Wormerveer

Recent reviews

4.0
Vanety Warnert
17 July 2024

Heel goed voorbereid en vriendelijke bezorger.

Oz
16 July 2024

Ik had een cheesy besteld en kreeg een burger met bacon die ik heb weggegooid! De rest was ook heel koud en niet te eten.

Lola
8 July 2024
Fleur
4 July 2024

De patat was helaas echt heel slap. Vooral de patat in de bucket maar eigenlijk ook die in de bakjes. Je had mazzel als je een krokante trof. Ook miste de rundvleeskroket die wel besteld was. Jammer want dit is niet de kwaliteit die wij van Febo gewend zijn.

E
2 July 2024
Irene
19 June 2024

Het eten was eerder bezorgd dan werd aangegeven, het was echt heerlijk de patst was gewoon nog heeft. Super, we hebben er van gesmuld

Danny
17 June 2024

Vriendelijke bezorging en het eten smaakte alsof ter plekke gekregen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Serkan
14 June 2024

Dinsdag een bestelling geplaatst. Bij aankomst was de zak gescheurd, inhoud van de burgers lagen uit de verpakking los in de koffer. Bezorger vraagt ook nog of ik het toch zo wil hebben? Echt bizar. Uiteraard bestelling teruggestuurd. Gebeld met de zaak en ze konden niet binnen half uur een nieuwe levering doen vanwege tekort aan bezorgers! Uiteindelijk bestelling geannuleerd en het geld zou binnen een a twee werkdagen teruggestort moeten zijn, zei de mederkster! Ondertussen vrijdag en drie dagen later nog geen terugstorting. Eerder ook een punt over kwaliteit van levering gemaakt bij ze. Blijkbaar vindt men het goed op deze manier.

Danny Pasma
12 June 2024

Patat smaakte meer naar aardappel dan echt patat. Bezorging van een uur is te lang als ik op zo snel mogelijk klik.

c
7 June 2024

erg lekker, warm en snelle bezorging:)

Piet
28 May 2024

Duurde langer dan aangegeven, en er kwam een verkeerd product…

H. ten Napel
21 May 2024

Was precies op de afgesproken tijd klaar en kwaliteit zoals je van FEBO verwacht!

Joke
19 May 2024

Het eten was genoeg, warm en smakelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
19 May 2024
Vonk
27 April 2024

Lekker extra mosterd bij m’n kroket en vriendelijke bezorger - hopelijk heeft die iets aan de oranje bril!

Wim
21 April 2024

Kwaliteit van de kip specialiteiten is goed, maar de prijsverhogingen zijn echt te gortig. Hierdoor is de prijs kwaliteit verhouding niet meer in balans. Bezorging was meer dan 20 minuten later dan aangegeven.

Cees Ruseler
17 April 2024

Bestelling kwam iets later maar dat hebben ze telefonische doorgegeven

Dennis
13 April 2024

Goede kwaliteit en snel geleverd altijd de beste

Lodewijk
1 April 2024

Wij hadden voor me moeder besteld, helaas is de bestelling nooit bij haar bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
1 April 2024

Het duurde 1 uur en een kwartier voordat het kwam en toen waren ze de milkshakes vergeten, dat heeft ook weer een uur geduurd. Patat was niet goed warm en erg droog. 41 euro, heel veel geld voor troep

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ramona
18 March 2024

Weer heerlijk gegeten zoals je altijd kan doen bij of van de Febo :) snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingeborg
7 March 2024

Was niet warm jammer van de hamburger

Astrid idema o
5 March 2024

Ons eten was koud erg jammer !

Henk idema
26 February 2024
O
18 February 2024

Status eerder uitgereikt dan geplandxxx

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
9 February 2024

Razendsnelle bezorging en warm eten. Top!

Astrid idema
26 January 2024
Danny Zoon
24 January 2024
Martijn Pool
22 January 2024

16:45 UUR besteld en een uur later bezorgd, zoals was aangegeven. Eten was niet echt warm meer. Bezorger was vriendelijk en op aangegeven tijdstip

Sem
20 January 2024

Eten was koud maar bezorger was goeie guyski

Petra Haans
17 January 2024

We hadden een Bucket friet besteld, deze staat op de afbeelding op de site tot de rand gevuld… ik kreeg amper de helft van de Bucket gevuld:( zaten elkaar echt aan te kijken zo weinig was het voor 4 personen

Buijsman
14 January 2024

Geen friet saus geleverd. Rundvlees kroket in plaats van kalfsvlees en geen zout op patat… is wel eens beter geweest.

S.
11 January 2024

Bezorging duurde ruim 70min. Erg lang voor een woe avond. De patat was niet allemaal goed gebakken en ze vullen de bakjes niet meer helemaal. Jammer. De vega chickenburger was wel oké.

bob senior
10 January 2024
Hedy
29 December 2023
Robert
27 December 2023

Koud ! Gebeld konden nieuwe bestelling ophalen goed opgelost FEBO !

Ton
8 December 2023
Ej
3 December 2023

Perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nathalie
23 November 2023

Het was niet heel warm meer en de bitterballen waren deels gekneusd/kapot

JJ Patience
18 November 2023

Patat was lauw

Lap
17 November 2023

Bestelling kwam veel te laat. Rond 19:15 zou mijn bestelling worden geleverd. Tegen 19:45 uur gebeld en gevraagd waar me bestelling bleef. En ze waren er op eens mee bezig. Rond 19:49 een mailtje gehad dat me bestelling onderweg was en na een kleine uur later werd deze besteld. Volgens mijn hadden ze best kunnen mailen of bellen dat het ze of het vergeten waren of dat het druk was. Dit was de 2e keer en voor mijn geen Febo meer.

Sebas
16 November 2023

Slechte zaak, niet febo waardig. Degene die dit filiaal runt kan begrr vertrekken. Wij hebben al diverse keren wat laten bezorgen door deze koekenbakkers maar tot op heden nog nooit wat warm of enigszins knapperigs mogen ontvangen. Gisteten weer een bestelling gedaan en gevraagd of de patat doorbakken kon worden maar helaas dit was mislukt. De rest van de bestelling was door elkaar geschud waardoor er op de producten waar wat op had moeten zitten niks meer zat. Al met al erg slecht maar dat is wel te zien aan de rest van alle reviews die er zijn geplaatst. Sluit je deuren aub. En geef een ander de kans die wel knap een febo kan besturen.

Cynt
14 November 2023

Bezorging duurt veel te lang. 17.25 besteld, 18.45 bezorgd.

M. Middelhof
7 November 2023
Ingeborg
27 October 2023

Het was möi op tijd

Mar Oijenhaus
24 October 2023

Alles was goed, alleen jammer dat alles vrij koud was.

Bakker
21 October 2023

Duurde erg lang voor onze kleine bestelling gebracht werd. En de grilburgers waren lauw

Karin
15 October 2023

Cheeseburger was koud en de elft van de bestelling was bijeen andere gestopt. Gelukkig dat de bezorger er achter kwam nadat we reageerde dat de helft er niet bij was.

Mar Oijenhaus
7 October 2023

Kwaliteit was goed Topper van een bezorger

Mar Oijenhausen
6 October 2023

Patat wasbte hard gebakkenm

Ton Schlarmann
4 October 2023

Ik snap alleen nog niet dat ik plastic toeslag moet betalen terwijl alles in kortom zit !!!

Gonda van Prooijen
3 October 2023

Goede kwaliteit, lekkere warme patat

Ton Schlarmann
21 September 2023

Waarom moet ik plastic toeslag betalen terwijl het in karton zit !

Y bes
13 September 2023

Het is heerlijk maar te duur, jammer.

Gonda van Prooijen
23 August 2023

Alles was weer top

Gonda Van Prooijen
16 August 2023

Goed van smaak, structuur, warmte. Heerlije saus bij grilburger

Jordy
13 August 2023

Koud en slappe patat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Helen
7 August 2023

Veel geld voor de bestelling

Ewijk
6 August 2023

Altijd goed en mooi op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mar Oijenhaus
28 July 2023

Erg tevreden. Goed van smaak..lekker warm waren de producten. Ook binnenin.

Mike
28 July 2023
Mv Oijenhaus
27 July 2023

Producten waren goed van smaak en lekker warm

Kohl van Duren
26 July 2023

Snel bezorgd en nog goed warm

Nick
25 July 2023

Patat veel te lang gefrituurd was niet te eten.

.
24 July 2023

Belachelijk dat ik 30 euro crnt moest betalen voor plastic toeslag terwijl niks in plastic verpakt was!@

Jet
8 July 2023

Helaas geen rietje voor de milkshake en geen mosterd bij de kroket, maar wel prima op tijd en lekker :-)

marco
23 June 2023

Ik snap het lage cijfer niet,hier diverse keren besteld en altijd Febo kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

chiro
5 June 2023
Ron Cijs
5 June 2023

(1) Bij mijn bestelling zaten geen papieren servetten bij! (2) De patat had ik besteld zonder zout maar dat zat er toch op! (3) Het broodje Gehakt met pindasaus smaakte een stuk minder lekker als voorheen!

Smit
4 June 2023

Patat en snacks leken wel van de dag ervoor en opgewarmd. Heel vet, hard en niet lekker.

anneke kramer
30 May 2023

slappe bleke patat, bak lang niet vol, geen zout te bekennen. frikandel speciaal een smurrie en smakeloos.

Ozzy
28 May 2023

Cola vergeten maar wel later ontvangen. Saus lag open in de tas niet kunnen eten! Mijn broodje lag ook scheef met saus over de doosje. Heel slecht dit!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
26 May 2023
Albert
25 May 2023

Top

H. Ooms
22 May 2023

Precies op tijd klaar, netjes ingepakt , tevreden klant

Nicolette
18 May 2023

Snel en lekker, mijn dochter van 6 super blij met het KitKat ijs, echt een feestje!

kim
12 May 2023

Eten besteld met het bedrijf en ter plekke opgegeten. Het was op het afgesproken tijdstip klaar en was lekker + goed warm. Op het terras kunnen eten in het zonnetje, niets te klagen dus.

Miss Mar
10 May 2023

Was weer lekker en lekker snel geleverd. Thx!

esther
7 May 2023

geen joppiesaus gekregen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thijs Roos
1 May 2023

Bestelling werd binnen redelijke tijd bezorgd. Kwaliteit is als vanouds. Dus goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
22 April 2023

Belachelijk om zulke prijzen te vragen voor een grillburger waar de burger zwart is en en de stronk van de ijsbergsla op de burger gedaan wordt. Echt zwaar kansloos dit

Annelies
18 April 2023

Patat mag iets langer gebakken worden ... voor de rest goed.

Milou
18 April 2023

Stond als open op de website, paar keer gebeld maar geen reactie. Bestelling nooit ontvangen.

Simone
14 April 2023

Eten is prima, alleen dat riet(je) is vreselijk, veel te dik

Alexander
11 April 2023
jacco
9 April 2023

Had even gebeld hoe laat ze precies kwamen bezorgen, vriendelijk te woord gestaan en keurig volgens afspraak geleverd.

André
8 April 2023

De bezorger was vriendelijk., Bestelling kwam heel laat, we hebben lang moeten wachten. Patat was slap en lauw. Ook de frikandel was lauw en een “kledderzooi “ in de verpakking

Gerda Dil
4 April 2023

Besteld om 18:00, om 19:15 gebeld hoe het er voor stond. Blijkt er computerstoring te zijn waardoor online bestellingen en ook de bestellingen via thuisbezorgd niet door te komen. Had al betaald en honger. Jongedame was gestresst waarschijnlijk door de storing maar pakte het verder prima op. Uiteindelijk na telefoontje met leidinggevende kon ik zelf mijn bestelling ophalen.

Schotsman
25 March 2023

Lekker gegeten en mooi op de afgesproken tijd. Helemaal goed!

ASTRID
24 March 2023

Het zou 16.45 bezorgd worden dit werd 17.25 en het was lauw....de eerste en de laatste keer helaas.

Thomas Huijsman
24 March 2023

Ik werd gebeld door 1 of ander viswijf van de FEBO. Totaal niet vriendelijk te woord gestaan en niet mee denkend. Ze leek ook erg veel haast te hebben. De potten met FEBO saus waren op en of ik dan, naast mijn andere bestelling, even wat anders wilde kiezen. Dat wil ik dus niet, dus heeft ze mijn hele bestelling maar geannuleerd. Ik wil heel gauw mijn geld terug gestort hebben nu, hele slechte service dit.

Alexander
23 March 2023
Marjolein
19 March 2023

Ik đź’– FEBO

Kelly
12 March 2023

Was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
12 March 2023

Broodje kroket was geweldig, maar de patat mag echt per definitie worden door gebakken!! Deze was slap!

Alexander
9 March 2023

Uitstekende kwaliteit. Keurig op tijd. Uiterst vriendelijke bezorging.

faber
4 March 2023
Rob Kling
3 March 2023

Heel spijtig. Waar ik in het verleden zeel lovend over was is met deze bestelling totaal teniet gedaan. De burgers waren koud en de milkshake leek wel limonade zo dun/warm. De bestelling kwam dan ook beduidend veel later dan het bericht dat de bestelling onderweg is.

Angelique
28 February 2023

Bezorging was veel te laat! Duurde echt heel lang. En het eten was gewoon lauw! Ik bestel voorlopig niets meer!!!

I
24 February 2023

Eten was koud. Het papieren rietje zat al in de milkshake waardoor deze vastklontert. Voor de snacks wordt een hele hoge prijs gevraagd. De kroketten smaken niet meer zoals voorheen, goedkope smaak. Het bakje satesaus voor 1,40 was echt misselijkmakend, wat een smurrie van smaakversterkers. Verre van een aanrader.